Vastaamme yhteydenottoon parhaiten arkisin klo 7:00-18:00 välillä.
Lähetä sähköpostia:

info@putkiwelho.fi

Puhelinnumero:

+358 45 6641221

Osoite:

Vaittintie 11, 33960 Pirkkala

Oletko etsinyt luotettavaa ja ammattitaitoista asennuspalvelua lämpöpumpullesi?

Lämpöpumput

Energiaa säästävä lämpöpumppu on fiksu ja huoleton ratkaisu omakotitalon, paritalon, rivitalon tai esim. vapaa-ajan asunnon lämmitykseen.

Oikein mitoitettu lämpöpumppu voi säästää jopa 40-70% lämmityskustannuksissa verrattuna sähkön tai öljyn kulutukseen. vesi-ilmalämpöpumppu on yksi nopeimmin yleistyvistä lämmityksen muodoista.

Meiltä saat ammattilaisen mitoittaman ja asentaman lämmitysjärjestelmän, selkeällä urakkahinnalla ilman piilokuluja.  

Paikallinen yritys

Meidän palveluumme voit luottaa!

Meillä perusasiat ovat kunnossa. 

Millaisia energiansäästömahdollisuuksia vesi-ilmalämpöpumppu tarjoaa?

Milloin vesi-ilmalämpöpumppu kannattaa vaihtaa vanhan lämmitysmuodon tilalle?

Ohessa viisi tärkeintä seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon lämmitysjärjestelmän vaihtoa miettiessä.
Stack of coin save money grow up with tree in glass jar bottle.
       1.  Energiankulutus ja kustannussäästöt:
 • Kustannussäästöt: Vesi-ilmalämpöpumppu vähentää lämmityskustannuksia merkittävästi verrattuna vanhoihin lämmitysmuotoihin, kuten öljy- tai sähkölämmitykseen, erityisesti alueilla, joilla sähkön hinta on suhteellisen alhainen.
 • Energiatehokkuus: Uudemmat vesi-ilmalämpöpumput ovat yleensä erittäin energiatehokkaita ja tarjoavat paremman hyötysuhteen kuin vanhat lämmitysjärjestelmät.
  2. Ympäristöystävällisyys:
  • Hiilijalanjälki: Vesi-ilmalämpöpumppu vähentää hiilijalanjälkeä verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin perustuviin lämmitysjärjestelmiin, mikä on ympäristön kannalta positiivinen tekijä.
 
      3. Vanhan järjestelmän kunto
 • Jos vanha lämmitysjärjestelmä on vanha, epäkuntoinen tai vaatii usein korjauksia, vesi-ilmalämpöpumpun vaihtaminen on kannattavaa pitkällä aikavälillä. Parhaimmillaan uusi lämpöpumppu voi maksaa itsensä takaisin jopa 4-6 vuodessa!
      4. Asennuskustannukset ja taloudelliset resurssit
 • Asennuskustannukset: On tärkeää arvioida asennuskustannuksia suhteessa odotettuihin säästöihin ja investoinnin takaisinmaksuaikaan.
 • Taloudelliset resurssit: Omien taloudellisten resurssien, kuten budjetin ja rahoitusmahdollisuuksien arviointi on tärkeää ennen päätöksen tekemistä.
      5. Asuinolosuhteet ja tarpeet:
 • Asuinolosuhteet: Vesi-ilmalämpöpumpun tehokkuus ja soveltuvuus voivat vaihdella asuinolosuhteiden, kuten talon koon, sijainnin, lämmitysmuodon ja eristystason mukaan.
 • Lämmitystarpeet: On tärkeää arvioida lämmitystarpeet, kuten lämpötilaolosuhteet, lämmitysalueet ja lämmitystarpeen vaihtelut, ennen päätöksen tekemistä.

 

Yhteenvetona, vesi-ilmalämpöpumpun vaihtamista vanhan lämmitysmuodon tilalle kannattaa harkita, kun se tarjoaa merkittäviä kustannussäästöjä, parantaa energiatehokkuutta, vähentää ympäristövaikutuksia ja sopii asuinolosuhteisiin ja lämmitystarpeisiin.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat saada tarjouksen parhaasta lämmitysratkaisusta teille.

Heräsikö asennuksesta kysymyksiä?

Mikäli asennuksessa jokin askarruttaa, vastaamme mielellämme kysymyksiin. Lämpöpumppuasennus ei ole mikään itsestäänselvyys, mutta meiltä löytyy osaaminen myös haastaviin kohteisiinn. Meiltä löytyy vuosien asennuskokemuksen lisäksi sähkö-ja kylmäluvat itseltämme joten asennusratkaisu ja lopputulos on aina paras mahdollinen.

Pyydä tarjous vesi-ilma/maalämpöpumpusta!

Vastaamme tarjouspyyntöihin 48 tunnin kuluessa. Palveluumme kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti.

Ota meihin yhteyttä!

Olemme sinuun yhteydessä asiaasi koskien 48h sisällä. Tarvittaessa sovitaan ilmaisesta kartoituskäynnistä! Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että olemme sinuun yhteydessä.