Vastaamme yhteydenottoon parhaiten arkisin klo 7:00-18:00 välillä.
Lähetä sähköpostia:

info@putkiwelho.fi

Puhelinnumero:

+358 45 6641221

Osoite:

Vaittintie 11, 33960 Pirkkala

Tuotteet

Toimitamme asiakkaillemme markkinoiden kestävimmät sekä energiatehokkaimmat lämpöpumppuratkaisut jokaiseen kiinteistöön avaimet käteen-periaatteella.

Päätuotteitamme ovat LVI-urakointi, maalämpö-ja ilma-vesilämpöpumput, ilmalämpöpumput, vesikiertoiset lattilämmitykset, käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit.

Tarjoamme myös LVI-valvontaa  kohteisiin joiden vaativuusluokka on tavanomainen.

Palvelemme pääosin pirkanmaan alueella uudis-ja saneeraustyömailla, tarvittaessa pystymme toimimaan ympäri Suomea.

Työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

Miten valita paras lämpöpumppuratkaisu?

Oletko harkinnut lämpöpumppua? lämpöpumpun valinnassa kannattaa kuunnella ammattilaista ja kysyä meiltä apua! Me autamme mielellämme oikean pumpun valinnassa ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

EWSAH-X-D9W_ip1

Maalämpö

Tarjoamme maalämpöasennukset kokonaisurakointina uudis-ja saneerauskohteisiin.

P1039560

Ilmalämpöpumput

Meiltä saat parhaat ilmalämpöpumput ja asennukset. Olemme mm. Daikinin ja Toshiban virallisia jälleenmyyjiä joten meiltä löytyy pumppu jokaiseen tarpeeseen!

LVI-valvonta

Tarjoamme LVI-valvontaa kohteisiin, joiden vaativuusluokka on tavanomainen.

Paikallinen yritys

Meidän palveluun voit luottaa!

Meillä perusasiat ovat kunnossa.

Ilma-vesilämpöpumput

Mikäli olet miettinyt ilma-vesilämpöpumppua lämmitysmuotona, olet oikeassa osoitteessa. Klikkaa alla olevaa nappia ja pyydä tarjous niin jutellaan lisää! 

Ilmalämpöpumput

Olemme ILP-asennuksen ammattilaisia ja kaikilta asentajiltamme löytyy kylmäaineluvat. Yritykseltämme löytyy myös S2-sähköpätevyys. Meidän pumppumme ovat 100% ammattilaisen asentamia!

Water heating radiators, plumbering store

Lämmityspatterit

Mikäli lämmitysjärjestelmäsi on vanha, on energiatehokkuuden kannalta  järkevää remontoida myös lämmityspatterit. Nykyaikaisilla matalalämpöisillä lämmityspattereilla saat lämmityksen energiatehokkuutta parannettua huomattavasti, jopa 30-40% verrattuna vanhoihin korkealämpötilan lämmityspattereihin. Säästö syntyy siitä, kun lämpöpumpun ei tarvitse syöttää lämpöverkostoon yhtä kuumaa vettä, kuin vanhoilla korkealämpötilapattereilla.