Vastaamme yhteydenottoon parhaiten arkisin klo 7:00-18:00 välillä.
Lähetä sähköpostia:

info@putkiwelho.fi

Puhelinnumero:

+358 45 6641221

Osoite:

Vaittintie 11, 33960 Pirkkala

Lämpöpumppuasennukset ja LVI-työt Tampere ja Pirkanmaa

Palvelemme monipuolisesti LVI-alan tarpeissa, sekä ILP-ja VILP-asennuksissa. Toiminta-alueenamme on pääsääntöisesti Tampere ja Pirkanmaa, mutta toimimme tarvittaessa myös koko Suomen alueella. Olemme myös mm. Toshiban sekä Daikinin virallinen jälleenmyyjä, joten meiltä saat markkinoiden parhaat lämpöpumput sekä asennukset.

Miksi valita juuri Putkiwelho?

Meiltä löytyy vuosien kokemus LVI-alalta, olemme positiivisia ja reippaita kavereita. Viime vuonna toteutimme mm. omakotitalojen kokonaisurakointeja, asensimme maa-, sekä vesi-ilmalämpöpumppuja ja yleisesti osaamisemme on laajalla pohjalla. Meiltä löytyy itseltä sähköluvat sekä kylmäaineluvat ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Tavoitteemme on, että urakan jälkeen sekä asiakas ja asentajat ovat tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan työvaiheet selkeästi eriteltynä. Lupauksemme asiakkaalle on, että asentajamme tulevat aina työmaalle hyvällä mielellä ja positiivisella asenteella varustettuna. Meille työnteko on enemmän, kuin vain pakollinen suoritus elättääkseen itsensä. 

 

Lämmitysratkaisut sekä muut putkityöt.

Jotta ikäviltä yllätyksiltä säästyttäisiin, on talon LVI-järjestelmiä hyvä huoltaa säännöllisesti. Palveluumme kuuluu lämmitysjärjestelmäasennukset, vesi-ja viemäriasennukset sekä huoltotyöt. Annamme työllemme takuun sekä työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

P1039225
Paikallinen yritys

Meidän palveluumme voit luottaa!

Meillä perusasiat ovat kunnossa. 

LVI-kokonaisurakoinnit

Tarjoamme kauttamme LVI-kokonaisurakoinnit avaimet käteen -periaatteella, alkaen valuvalmistelusta ja päättyen vesikalustukseen. Jokaiseen urakkaamme sisältyy LVI-valvonta. 

Meidän kauttamme saat kohteeseesi sitovan kilpailukykyisen hinnan sekä alan parhaat toimintatavat. Laajan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme suosittelemaan parhaat ratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen. Mikäli olet vasta suunnitteluasteella, pystymme suosittelemaan parhaan LVI-suunnittelutoimiston jossa homma toimii.

 

 

VILP

Ilma-vesilämpöpumput

ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas vaihtoehto öljylämmityksen tai sähkölämmityksen korvaajaksi tai niiden rinnalle. Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 50-70% säästön lämmityskuluissa.

P1039334

Ilmalämpöpumput

Oletko harkinnut ilmalämpöpumpun asennuttamista, muttet oikein tiedä mihin sellainen kannattaisi laittaa, mitä se maksaa ja onko siitä oikeasti hyötyä?

Näihin kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen meiltä.

P1039506

LVI-työt

Teemme putkitöitä uudis- ja saneerauskohteisiin vankalla osaamisella sekä laadukkailla materiaaleilla.

P1039402

Huollot

Putkityöt, huollot ja remontit muun muassa kuluttajille ja isännöitsijöille.

Lämmitysjärjestelmäremontit

Tarjoamme vaivattoman ja nopean lämmitysremontin, jossa käytämme laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Remontissa uusitaan tapauskohtaisesti joko koko lämmitysjärjestelmä, tai sitten vaihtoehtoisesti osa siitä. Lämmitysremontin tarkoitus on tuoda lämmitysjärjestelmä nykypäivän energiavaatimusten mukaiseksi ja tuottaa säästöjä. 

Tärkein syy tehdä lämmitysremontti on liian paljon energiaa vievä ja kalliiksi tuleva vanha lämmitysjärjestelmä. Nykypäiväinen järjestelmä tuo mukavuutta asumiseen automaation ja helppokäyttöisyyden ansiosta. 

Olisiko ajankohtaista päivittää lämmitysjärjestelmänne uuteen ja samalla säästää jopa tuhansia euroja? Nykypäiväinen lämmitysjärjestelmä voi tuoda säästöjä lämmityskustannuksiin jopa 50-70%.

 

Ilmalämpöpumput

Energiaa säästävä ilmalämpöpumppu lämmittää sekä viilentää asunnon, toimiston, autotallin, varaston tai mökin. 

Oikein sijoitettu ja mitoitettu ilmalämpöpumppu voi säästää jopa 40% lämmityksessä käytetystä sähkön kulutuksesta. Ilmalämpöpumppu on yksi nopeimmin yleistyvistä lämmityksen muodoista ilma-vesilämpöpumpun kanssa. 

Meiltä saat ilmalämpöpumpun ammattilaisen asentamana, parhaaseen hintaan!

Huollot

Välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä, kannattaa kodin LVI-järjestelmät huoltaa säännöllisesti. Meiltä saat asiantuntevan ohjeistuksen välttämättömiin huoltoihin sekä kaupanpäälle hyvän palvelun.                       

Meistä

Olemme ylpeästi ammattilaisia

Ammattiylpeys on asia, josta emme jousta. Haluamme tehdä asiat niin, että poistuessamme työmaalta olemme tyytyväisiä työmme jälkeen.

Asenne
0%
Intohimo
0%
Tiimityöskentely
0%