Vastaamme yhteydenottoon parhaiten arkisin klo 7:00-18:00 välillä.
Lähetä sähköpostia:

info@putkiwelho.fi

Puhelinnumero:

+358 45 6641221

Osoite:

Vaittintie 11, 33960 Pirkkala

Lämpöpumppuasennukset ja LVI-työt Tampereella ja Pirkanmaalla

Palvelemme monipuolisesti LVI-alan tarpeissa, sekä lämpöpumppuasennuksissa. Toiminta-alueenamme on pääsääntöisesti Tampere ja Pirkanmaa, mutta toimimme tarvittaessa myös koko Suomen alueella. Olemme myös mm. Toshiban sekä Daikinin virallinen jälleenmyyjä, joten meiltä saat markkinoiden parhaat lämpöpumput sekä asennukset.

Miksi valita juuri Putkiwelho?

Meiltä löytyy vuosien kokemus LVI-alalta, olemme positiivisia ja ammattitaitoisia kavereita. Otamme asiakkaan toiveet huomioon sekä tarjoamme parhaan asennusratkaisun ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Vähittäistavoitteemme on, että urakan jälkeen sekä asiakas ja asentajat ovat tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan työvaiheet selkeästi eriteltynä. Lupauksemme asiakkaalle on, että asentajamme tulevat aina työmaalle hyvällä mielellä ja positiivisella asenteella varustettuna. Meille työnteko on enemmän, kuin vain pakollinen suoritus itsensä elättämiseen. 

 

Lämmitysratkaisut sekä muut putkityöt.

Jotta ikäviltä yllätyksiltä säästyttäisiin, on talon LVI-järjestelmiä hyvä huoltaa säännöllisesti. Palveluumme kuuluu lämmitysjärjestelmäasennukset, vesi-ja viemäriasennukset sekä huoltotyöt. Annamme työllemme takuun sekä työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

P1039225
Paikallinen yritys

Meidän palveluumme voit luottaa!

Meillä perusasiat ovat kunnossa. 

P1039517

Ilma-vesilämpöpumput

ilma-vesi tai maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto vanhentuneen lämmitysjärjestelmän korvaajaksi tai rinnalle. Uusi lämpöpumppu tuo parhaimmillaan jopa 50-70% säästön lämmityskuluissa. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

LVI-kokonaisurakoinnit

Tarjoamme kauttamme LVI-kokonaisurakoinnit avaimet käteen -periaatteella, alkaen valuvalmistelusta ja päättyen vesikalustukseen. Jokaiseen urakkaamme sisältyy LVI-valvonta. 

Meidän kauttamme saat kohteeseesi sitovan kilpailukykyisen hinnan sekä alan parhaat toimintatavat. Laajan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme suosittelemaan parhaat ratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen. Mikäli olet vasta suunnitteluasteella, pystymme suosittelemaan parhaan LVI-suunnittelutoimiston jossa homma toimii.

 

 

P1039334

Ilmalämpöpumput

Oletko harkinnut ilmalämpöpumpun asennuttamista, muttet oikein tiedä mihin sellainen kannattaisi laittaa, mitä se maksaa ja onko siitä oikeasti hyötyä?

Näihin kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen meiltä.

P1039506

LVI-työt

Teemme LVI-työt uudis- ja saneerauskohteisiin vankalla osaamisella sekä laadukkailla materiaaleilla.

P1039402

Huollot

Putkityöt, huollot ja remontit muun muassa kuluttajille ja isännöitsijöille.

Lämmitysjärjestelmäremontit

Tarjoamme vaivattoman ja nopean lämmitysremontin, jossa käytämme laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Remontissa uusitaan tapauskohtaisesti joko koko lämmitysjärjestelmä, tai sitten vaihtoehtoisesti osa siitä. Lämmitysremontin tarkoitus on tuoda lämmitysjärjestelmä nykypäivän energiavaatimusten mukaiseksi ja tuottaa säästöjä. 

Tärkein syy tehdä lämmitysremontti on liian paljon energiaa vievä ja kalliiksi tuleva vanha lämmitysjärjestelmä. Nykypäiväinen järjestelmä tuo mukavuutta asumiseen automaation ja helppokäyttöisyyden ansiosta. 

Olisiko ajankohtaista päivittää lämmitysjärjestelmänne uuteen ja samalla säästää jopa tuhansia euroja? 

 

Ilmalämpöpumput

Energiaa säästävä ilmalämpöpumppu lämmittää sekä viilentää asunnon, toimiston, autotallin, varaston tai mökin. 

Oikein sijoitettu ja mitoitettu ilmalämpöpumppu voi säästää jopa 40% lämmityksessä käytetystä sähkön kulutuksesta. Ilmalämpöpumppu on yksi nopeimmin yleistyvistä lämmityksen muodoista ilma-vesilämpöpumpun kanssa. 

Meiltä saat ilmalämpöpumpun ammattilaisen asentamana, parhaaseen hintaan!

Huollot

Välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä, kannattaa kodin LVI-järjestelmät huoltaa säännöllisesti. Meiltä saat asiantuntevan ohjeistuksen välttämättömiin huoltoihin sekä kaupanpäälle hyvän palvelun.                       

Meistä

Olemme ylpeästi ammattilaisia

Ammattiylpeys on asia, josta emme jousta. Haluamme tehdä asiat niin, että poistuessamme työmaalta olemme tyytyväisiä työmme jälkeen.

Asenne
0%
Intohimo
0%
Tiimityöskentely
0%